SP FEST FREDERIKSBERG 2016

SP fest på Frederiskberg 2016

Fest for skolepatruljerne på Frederiksberg

Torsdag den 31. Marts 2016 blev der holdt fest for skolepatruljerne på Frederiksberg. Denne fest kunne kun lade sig gøre fordi skolepatruljerne i 2013 fik Frederiksbergprisen på 100.000 kr.

233 elever fra 8 skoler mødte op på Skolen Ved Søerne, pæne i tøjet, og med det samme var der gang i festen.

Simon, færdselskontaktlærer fra Skolen ved Søerne, var konferencier, og åbnede festen.

Herefter holdt Petrea Busk fra Rådet for Sikker Trafik en meget rosende tale, hvor hun virkelig anerkendte, det store arbejde skolepatruljerne gør.

Katja Lundgaard, pa. Den Kriminalpræventive Sektion, som står for uddannelse af skolepatruljerne på Frederiksberg, holdt herefter en fin tale for alle patruljemedlemmerne.

Katja har uddannet alle skolepatruljerne og har jævnligt været ude og kigge til dem. “I gør virkelig en forskel og jeg er meget stolte af jer” sagde hun til de fremmødte fra scenen

Året skolepatrulje blev i år Skolen på La Cours Vej. Igen i år et svært valg, idet alle skolepatruljerne gør et STORT stykke  arbejde, hver morgen, for at sikre, at børn og unge kommer sikkert i skole.

 

Det var nogle stolte elever og lærere som modtog pokalen og flere af eleverne skulle da også have foreviget sig selv og pokalen med en såkaldt “selfie”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pokalen blev første gang overrakt til årets skolepatrulje i 1966, hvilket  betød, at dette års skolepatruljefest, var en 50 års jubilæumsfest.