ÅRETS SKOLEPATRULJE I KØBENHAVN 2016

Årets skolepatrulje i København 2016

Som tak for en GOD indsats arrangerer Københavns politi hvert år en fest for de Københavnske skolepatruljer på Gerbrandskolen.
 
I år fandt festen sted torsdag den 19. maj med masse af præmier, kåring af årets skolepatatrulje og musik, leveret af DJ Tiger.
 
 
Michael Svendsen fra Københavns Politi fortæller:
”Alle skolepatruljemedlemmer påtager sig et enormt ansvar, og det sætter vi pris på. De skaber tryghed for de mindste børn og deres forældre, der roligt kan sende deres børn over fodgængerovergangen ved skolen, fordi de ved, de bliver passet på af skolepatruljen.”
 
 
Årets skolepatrulje blev  Vibenshus skole.
 
 
 De mange flotte præmier, som blev udloddet i løbet af aftenen, er sponsoreret af Københavns politi , Børne -og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune, Rådet for Sikker Trafik, Lions og Opel, Danmark.
 

aarets-skolepatrulje-koebenhavn-2016Gavekort på 200 kr til alle skolepatruljemedlemmerne fra Vibenshus skole, uddeles.

 

 

Hovedgevinsten var et gavekort på 3000 kr til Elgiganten

 

Da de formelle taler og kåringer var overstået, fik eleverne pølser med brød og sodavand fra skolens EAT-bod. Politibetjente fjernede stolene i aulaen og omdannede lokalet til et stort dansegulv.  DJ Tiger fra diskotek Twiggy sørgede for, at energisk dansemusik røg ud af højttalerne, hvorefter festen for alvor var i gang.